Gambar:Flag of Indonesia.svg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Berkas asli(Koropak SVG, nominalna 450 × 300 piksel, ukuranana 215 bytes)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Ringkesna

Pedaran

Bandéra Indonésia

Titimangsa
Sumber
  • statute: Undang-Undang Republik Indonesia Nomor 24 Tahun 2009 (Wikisource
  • PDF)
Pangarang Menggambar: User:SKopp
Used color
     Beureum rendered as RGB 255 000 000
     Bodas rendered as RGB 255 255 255
SVG genesis
Notepad icon wide.svg
This flag was created with a text editor.
It is easy to put a border around this image
:
Flag of Indonesia.svg
[[File:Flag of Indonesia.svg|border|100px]]

Lisénsi

Public domain This image of simple geometry is ineligible for copyright and therefore in the public domain, because it consists entirely of information that is common property and contains no original authorship.
Heptagon
Insignia
Gambar ini menunjukkan bendera, lambang negara, segel atau lambang resmi lain. Penggunaan lambang tersebut dibatasi di banyak negara. Pembatasan tersebut independen dari status hak cipta.


Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari2 Juli 2017 10.29'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 2 Juli 2017 10.29450 × 300 (215 bytes)Hddty.see talkpage
13 Oktober 2015 15.35'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 13 Oktober 2015 15.35450 × 300 (218 bytes)CemDemirkartalSimplified
29 Juli 2011 09.27'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 29 Juli 2011 09.271.200 × 800 (243 bytes)おれReverted to version as of 07:19, 18 April 2010
29 Juli 2011 09.26'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 29 Juli 2011 09.261.200 × 800 (243 bytes)おれReverted to version as of 07:19, 18 April 2010
23 Juli 2011 09.05'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 23 Juli 2011 09.051.200 × 800 (234 bytes)Zscout370http://pusatbahasa.kemdiknas.go.id/lamanv4/sites/default/files/UU_2009_24.pdf demands for the colors, when used online, to be 255-0-0.
18 April 2010 07.19'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 18 April 2010 07.191.200 × 800 (243 bytes)Zscout370Increase basic size
28 Maret 2007 08.06'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 28 Maret 2007 08.06600 × 400 (233 bytes)FibonacciSimplified code.
27 Désémber 2005 07.47'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 27 Désémber 2005 07.47600 × 400 (481 bytes)Gabbecleaned up SVG
28 Séptémber 2005 04.59'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 28 Séptémber 2005 04.59450 × 300 (1 KB)SKoppThe flag of Indonesia. Source: Drawn by User:SKopp {{Template:Insignia}} Category:Flags of Indonesia

Leuwih ti 100 kaca nutumbu ka ieu berkas. Béréndélan di handap némbongkeun 100 tutumbu kaca kahiji ka ieu berkas hungkul. Béréndélan lengkepna ogé aya.

Pamakéan berkas sajagat

Métadata