Gambar:Flag of Turkey.svg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Berkas asli(Koropak SVG, nominalna 1.200 × 800 piksel, ukuranana 397 bytes)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Ringkesna[édit]

Pedaran
Türkçe: Türk bayrağı
العربية: علم تركيا
Azərbaycanca: Türk bayrağı
Bosanski: Zastava Turske
Čeština: Turecká Vlajka
Zazaki: Desmala Tırkiya
Esperanto: Flago de Turkio
Ἀρχαία ἑλληνικὴ: Τὸ τῆς Τουρκίας σημεῖον
Қазақша: [[::Түркия|Türikiya]] bayrağı
ភាសាខ្មែរ: ទង់ជាតិទួរគី
Kurdî: Ala Tirkiyeyê
Latina: Vexillum Turciae
Македонски: Знаме на Турција
Nederlands: Vlag van Turkije
Ποντιακά: Τουρκικόν η σημαία
Русский: Флаг Турции
Srpskohrvatski / српскохрватски: Zastava Turske
Slovenščina: Državna zastava Turčije
Српски / srpski: Zastava Turske
Українська: Прапор Туреччини
Volapük: Stän Türkäna
Titimangsa
Sumber Turkish Flag Law (Türk Bayrağı Kanunu), Law nr. 2893 of 22 September 1983. Text (in Turkish) at the website of the Turkish Historical Society (Türk Tarih Kurumu)
Pangarang David Benbennick (original author)
Versi lainnya

Derivative works of this file: Proposed flag of the Turkish Republic of Northern Cyprus (1983).png

SVG genesis
Notepad icon wide.svg
This flag was created with a text editor.

Lisénsi[édit]

Public domain Saya, pemegang hak cipta karya ini, merilis karya ini ke domain umum. Lisensi ini berlaku di seluruh dunia.
Di sejumlah negara, tindakan ini tidak memungkinkan secara sah; bila seperti itu:
Saya memberikan siapa pun hak untuk menggunakan karya ini untuk tujuan apa pun, tanpa persyaratan apa pun, kecuali yang ditetapkan oleh hukum.

Insignia
Gambar ini menunjukkan bendera, lambang negara, segel atau lambang resmi lain. Penggunaan lambang tersebut dibatasi di banyak negara. Pembatasan tersebut independen dari status hak cipta.
Picture of the day This image was selected as picture of the day on Wikimedia Commons for . It was captioned as follows:
English: Flag of Turkey.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

(panganyarna | pangheubeulna) Témbongkeun (leuwih anyar 10 | ) (10 | 20 | 50 | 100 | 250 | 500).
TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari19 Méi 2012 18.14'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 19 Méi 2012 18.141.200 × 800 (397 bytes)Zscout370Reverted to version as of 17:40, 7 May 2012 see http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Flag_of_Turkey_%28alternate%29.svg
19 Méi 2012 14.30'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 19 Méi 2012 14.301.240 × 800 (623 bytes)Achim1999crescent and star shifted 2.083% to the left! And added the small while hem at left (see URL http://en.wikipedia.org/wiki/Flag_of_Turkey#Construction for this "common rendering mistake")
7 Méi 2012 17.40'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 7 Méi 2012 17.401.200 × 800 (397 bytes)NevitReverted to version as of 05:16, 6 May 2012 Latest nice version
6 Méi 2012 18.27'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 6 Méi 2012 18.271.200 × 800 (502 bytes)Daniel CallegaroReverted to version as of 14:51, 4 May 2012
6 Méi 2012 05.16'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 6 Méi 2012 05.161.200 × 800 (397 bytes)AnonMoossome kind of strange version corruption, re-uploading from my hard drive...
6 Méi 2012 05.13'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 6 Méi 2012 05.1360 × 60 (9 KB)AnonMoosReverted to version as of 09:47, 6 April 2011
4 Méi 2012 14.51'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 4 Méi 2012 14.511.200 × 800 (502 bytes)ElMa-saReverted to version as of 06:44, 2 April 2011
4 Méi 2012 10.02'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 4 Méi 2012 10.021.026 × 684 (969 bytes)Newncartstukey
4 Méi 2012 09.24'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 4 Méi 2012 09.241.200 × 800 (397 bytes)Newncartsscream tukey
4 Méi 2012 09.23'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 4 Méi 2012 09.2360 × 60 (9 KB)Newncartsscream tukey
(panganyarna | pangheubeulna) Témbongkeun (leuwih anyar 10 | ) (10 | 20 | 50 | 100 | 250 | 500).

Kaca ieu 82 numbu ka gambar ieu :

Pamakéan berkas sajagat

Métadata