Gambar:Gasoline in mason jar.jpg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Berkas asli(1.536 × 2.048 piksel, ukuran koropak: 671 KB, tipeu MIME: image/jpeg)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Ringkesna[édit]

Pedaran
English: 80 RON gasoline in 720 ml mason jar
Titimangsa
Sumber Karya sorangan
Pangarang Burger
Widi
(Migunakeun deui ieu berkas)
Public domain Saya, pemegang hak cipta karya ini, merilis karya ini ke domain umum. Lisensi ini berlaku di seluruh dunia.
Di sejumlah negara, tindakan ini tidak memungkinkan secara sah; bila seperti itu:
Saya memberikan siapa pun hak untuk menggunakan karya ini untuk tujuan apa pun, tanpa persyaratan apa pun, kecuali yang ditetapkan oleh hukum.

Lisénsi[édit]

Public domain Saya, pemegang hak cipta karya ini, merilis karya ini ke domain umum. Lisensi ini berlaku di seluruh dunia.
Di sejumlah negara, tindakan ini tidak memungkinkan secara sah; bila seperti itu:
Saya memberikan siapa pun hak untuk menggunakan karya ini untuk tujuan apa pun, tanpa persyaratan apa pun, kecuali yang ditetapkan oleh hukum.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari22 Oktober 2008 17.14'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 22 Oktober 2008 17.141.536 × 2.048 (671 KB)Burger{{Information |Description={{en|1=80 RON gasoline in 720 ml mason jar}} |Source=Own work by uploader |Author=Burger |Date=21/10/2008 |Permission={{PD-self}} |other_versions= }} <!--{{ImageUpload|full}}--> Category:Gasoline [[Category:

Kaca ieu numbu ka gambar ieu :

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas:

Témbongkeun pamakéan global leuwih loba pikeun ieu berkas.

Métadata