Gambar:GodfreyKneller-IsaacNewton-1689.jpg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

GodfreyKneller-IsaacNewton-1689.jpg(407 × 559 piksel, ukuran koropak: 198 KB, tipeu MIME: image/jpeg)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Ringkesna

Seniman/Pembuat
Barrington Bramley (b.1950)
creator QS:P170,Q4233718,P1877,Q65317
Pedaran
English: Potret Isaac Newton (1642-1727).This a copy of a painting by Sir Godfrey Kneller (1689).
Español: Retrato de Isaac Newton (1642-1727), quien entre otras cosas fuera presidente de la Royal Society entre 1703 y 1727.
Titimangsa 1992
date QS:P571,+1992-00-00T00:00:00Z/9
Bahan oil
medium QS:P186,Q296955
Institute for Mathematical Sciences, University of Cambridge
Referensi artuk.org
Sumber/Fotografer http://www.newton.cam.ac.uk/art/portrait.html
Versi lainnya

Lisénsi

Public domain Karya dua-diménsi dina gambar ieu aya dina domain publik di sakuliah dunya dumasar kana titimangsa pangarangna pupus, atawa dumasar titimangsa publikasina. Ku kituna, réproduksi karya ieu ogé aya dina domain publik. Ieu lumaku pikeun réproduksi nu dijieun di AS (tingal Bridgeman Art Library v. Corel Corp.), di Jérman, sarta di nagara lianna.
العربية | azərbaycanca | беларуская (тарашкевіца)‎ | български | català | čeština | dansk | Deutsch | Deutsch (Sie-Form)‎ | Zazaki | Ελληνικά | English | Esperanto | español | eesti | euskara | فارسی | suomi | français | galego | עברית | magyar | Հայերեն | Bahasa Indonesia | Ido | italiano | 日本語 | 한국어 | македонски | മലയാളം | Plattdüütsch | Nederlands | polski | português | português do Brasil | română | русский | sicilianu | slovenščina | српски / srpski | Basa Sunda | svenska | ไทย | Türkçe | українська | vèneto | Tiếng Việt | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari26 Juli 2018 23.39'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 26 Juli 2018 23.39407 × 559 (198 KB)YeenosaurusReverted to version as of 09:36, 12 October 2013 (UTC) quality was reduced
2 April 2017 11.15'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 2 April 2017 11.15780 × 1.074 (413 KB)Meidosenseilarger
12 Oktober 2013 09.36'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 12 Oktober 2013 09.36407 × 559 (198 KB)SoerfmLevels
9 Juni 2009 18.22'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 9 Juni 2009 18.22407 × 559 (138 KB)Thomas Guntone
3 Januari 2005 12.47'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 3 Januari 2005 12.47407 × 559 (33 KB)Jonnie Nord{{PD}}

Kaca ieu 2 numbu ka gambar ieu :

Pamakéan berkas sajagat

Métadata