Gambar:Greater Middle East (orthographic projection).svg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Berkas asli(Koropak SVG, nominalna 550 × 550 piksel, ukuranana 1,51 MB)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Ringkesna

Pedaran
   Traditional definition of the Middle East
   Greater Middle East (according to the second Bush administration)
   Areas sometimes associated with the Middle East (socio-political connections)
English: Greater Middle East
Titimangsa
Sumber Own work,
Inkscape-un.svg
This W3C-unspecified vector image was created with Inkscape.
GMT globe.png

বাংলা | English | Français | Italiano | 日本語 | Македонски | +/−

GNU head Widi dipaparinkeun pikeun nyalin, nyebarkeun jeung/atawa ngarobah ieu dokumén dina payung GNU Free Documentation License, Vérsi 1.2 atawa saluhureunana anu medal ti Free Software Foundation; tanpa Invariant Sections, tanpa Front-Cover Texts, jeung tanpa Back-Cover Texts. Salinan lisénsina diselapkeun dina bab GNU Free Documentation License.
Pangarang Heraldry
Widi
(Migunakeun deui ieu berkas)
Heckert GNU white.svg This image (or parts of it) was created by this user based on Adobe's Photoshop or Inkscape and probably converted to the portable network graphics format. It is (or includes) one of its different original designs, colours or styles from which you can choose.
You are free to share and make derivative works of the file under the conditions that you appropriately attribute it.
Versi lainnya
Antarctica (orthographic projection).svg
This is a Grey & green orthographic projection map.
Deutsch: Bitte lies die Konventionen.
English: Please, read the conventions.
Español: Por favor, lea las convenciones.
Filipino: Paki-basa ang mga kumbensyon.
Français : S'il vous plaît, lisez les conventions.
हिन्दी: कृपया सभागमों को पढ़ लें.
Italiano: Si prega di leggere le convenzioni.
ქართული: გთხოვთ, გაეცნოთ კონვენციებს.
Português: Por favor, leia as convenções.
Русский: Пожалуйста, прочитайте соглашения.
Українська: Будь ласка, прочитайте конвенції.
World maps

Africa

हिन्दी: अफ्रीका
ქართული: აფრიკა.

Eastern Africa

Southern Africa

Central Africa

Northern Africa

Western Africa

Americas

ქართული: ამერიკა.
हिन्दी: अमेरिका

North America

Central America

Caribbean

South America

Asia

ქართული: აზია.
Português: Ásia.
Українська: Азія.

East

Português: Ásia Oriental.
Українська: Східна Азія.

Central

हिन्दी: मध्य एशिया
Português: Ásia Central.
Українська: Центральна Азія.

Southeast

Português: Sudeste Asiático.

South

(भारतीय उपमहाद्वीप)
Português: Sul da Ásia.
Українська: Південна Азія.

Western

Português: Sudoeste da Ásia.
Українська: Передня Азія.

Europe

हिन्दी: यूरोप
ქართული: ევროპა.
Português: Europa.
Română: Europa.
Русский: Европа.
Українська: Європа.

Countries

Oceania

हिन्दी: ओशिआनिया
ქართული: ოკეანეთი.
Português: Oceania.
Українська: Океанія.

Intercontinental

Português: Intercontinental.
Українська: Міжконтинентальні.

Historical

English: Unions, Organizations, Kingdoms, Empires
Español: Uniones, Organizaciones, Reinos, Imperios
Filipino: Mga Unyon, Organisasyon, Kaharian, Imperyo
Français : Unions, Organisations, Royaumes, Empires
हिन्दी: संघ, संगठन, राज्य, साम्राज्य व ऐतिहासिक देश
ქართული: გაერთიანებები, ორგანიზაციები, სამეფოები, იმპერიები
Português: Estados extintos.
Tagalog: Mga Unyon, Organisasyon, Kaharian, Imperyo
Українська: Союзи, Організації, Королівства, Імперії

Subnationals

हिन्दी: उपराष्ट्रीय इकाईयाँ

Orthographic projections maps created by Heraldry:

Lisénsi

Saya, pemilik hak cipta dari karya ini, dengan ini menerbitkan berkas ini di bawah ketentuan berikut:
GNU head Widi dipaparinkeun pikeun nyalin, nyebarkeun jeung/atawa ngarobah ieu dokumén dina payung GNU Free Documentation License, Vérsi 1.2 atawa saluhureunana anu medal ti Free Software Foundation; tanpa Invariant Sections, tanpa Front-Cover Texts, jeung tanpa Back-Cover Texts. Salinan lisénsina diselapkeun dina bab GNU Free Documentation License.
w:id:Creative Commons
atribusi BabagiSarupa
Ieu berkas dilisénsikeun maké lisénsi Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.
Label lisensi ini ditambahkan pada berkas sebagai bagian dari pemutakhiran lisensi GFDL.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari1 Désémber 2015 19.50'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 1 Désémber 2015 19.50550 × 550 (1,51 MB)DragfyreReverted to version as of 13:59, 9 August 2014 (UTC)
27 Nopémber 2015 08.55'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 27 Nopémber 2015 08.55551 × 550 (684 KB)Zach VegaReverted to version as of 03:06, 5 December 2009 (UTC)
9 Agustus 2014 13.59'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 9 Agustus 2014 13.59550 × 550 (1,51 MB)Rob984Borders
10 Juni 2011 01.16'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 10 Juni 2011 01.16551 × 550 (684 KB)ElockidReverted to version as of 01:45, 24 January 2010. Rv sockpuppet and explained/undiscussed change
8 Juni 2011 16.27'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 8 Juni 2011 16.27600 × 599 (291 KB)Geogirbordering
24 Januari 2010 01.45'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 24 Januari 2010 01.45551 × 550 (684 KB)RamzyAbueita~commonswikiadded more specific details
5 Désémber 2009 03.06'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 5 Désémber 2009 03.06551 × 550 (684 KB)Keepscasesupdated
9 Séptémber 2009 21.09'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 9 Séptémber 2009 21.09450 × 450 (1,31 MB)TownDown{{Information |Description={{en|1=x}} |Source=Own work by uploader |Author=TownDown |Date= |Permission= |other_versions= }} Category:x

Ieu berkas dipaké ku kaca di handap:

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas:

Témbongkeun pamakéan global leuwih loba pikeun ieu berkas.

Métadata