Gambar:HSSamarbete.svg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Berkas asli(Koropak SVG, nominalna 156 × 156 piksel, ukuranana 36 KB)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Pedaran
Titimangsa (UTC)
Sumber
Pangarang
Widi
(Migunakeun deui ieu berkas)
Saya, pemilik hak cipta dari karya ini, dengan ini menerbitkan berkas ini di bawah ketentuan berikut:
Pedaran

An icon from the GNOME-icon-theme.

Titimangsa
Sumber https://github.com/GNOME/gnome-icon-theme
Pangarang GNOME icon artists
Widi
(Migunakeun deui ieu berkas)

COPYING

w:id:Creative Commons

atribusi BabagiSarupa

Ieu berkas dilisénsikeun maké lisénsi Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.

GNU head This library is free software; you can redistribute it and/or modify it under the terms of the GNU Lesser General Public License as published by the Free Software Foundation; either version 3 of the License, or any later version. This work is distributed in the hope that it will be useful, but WITHOUT ANY WARRANTY; without even the implied warranty of MERCHANTABILITY or FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE. See the GNU Lesser General Public License for more details.
GNU head Karya ini adalah perangkat lunak bebas; Anda diizinkan untuk mendistribusikan dan/atau memodifikasi dokumen ini di bawah syarat-syarat Lisensi Publik Umum GNU yang diterbitkan oleh Free Software Foundation; Versi 2 atau lebih baru. Karya ini didistribusikan dengan harapan dapat berguna, tetapi tanpa jaminan apa pun; bahkan tanpa jaminan jual beli atau kesesuaian untuk tujuan tertentu. Lihat versi 2 dan versi 3 dari Lisensi Publik Umum GNU untuk informasi lebih lanjut.
Anjeun bisa milih lisénsi nu cocog.
Versi lainnya

Derivative works of this file: Icon of three people in different shades of grey.svg

Log pengunggahan asli[édit]

This image is a derivative work of the following images:

Uploaded with derivativeFX

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari18 Désémber 2008 14.57'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 18 Désémber 2008 14.57156 × 156 (36 KB)Jsdo1980{{Information |Description= |Source=*Gnome-stock_person.svg |Date=2008-12-18 06:44 (UTC) |Author=*derivative work: Jsdo1980 (<span class="signature-talk">talk</span>) *[[:Image:Gno
18 Désémber 2008 06.45'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 18 Désémber 2008 06.45156 × 156 (36 KB)Jsdo1980{{Information |Description= |Source=*Image:Gnome-stock_person.svg |Date=2008-12-18 06:44 (UTC) |Author=*derivative work: ~~~ *Image:Gnome-stock_person.svg: User:Pander |Permission=see below |other_versions= }} {{self|GNOME-icon-theme|GPL}

Kaca ieu 2 numbu ka gambar ieu :

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas:

Témbongkeun pamakéan global leuwih loba pikeun ieu berkas.