Gambar:Info blue.svg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Berkas asli(Koropak SVG, nominalna 500 × 500 piksel, ukuranana 4 KB)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Ringkesna

Pedaran

Description: A blue circle with a white “i” inside (info sign)

Feel free to edit this image, I think it's not perfect!

Titimangsa (original upload date)
Sumber No machine-readable source provided. Own work assumed (based on copyright claims).
Pangarang No machine-readable author provided. MarianSigler assumed (based on copyright claims).

Lisénsi

Public domain Saya, pemegang hak cipta karya ini, merilis karya ini ke domain umum. Lisensi ini berlaku di seluruh dunia.
Di sejumlah negara, tindakan ini tidak memungkinkan secara sah; bila seperti itu:
Saya memberikan siapa pun hak untuk menggunakan karya ini untuk tujuan apa pun, tanpa persyaratan apa pun, kecuali yang ditetapkan oleh hukum.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari5 Méi 2006 21.50'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 5 Méi 2006 21.50500 × 500 (4 KB)MarianSiglerUpdated version (moved the i more to the top)
5 Méi 2006 20.01'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 5 Méi 2006 20.01500 × 500 (4 KB)MarianSigler* '''Description:''' A blue circle with a white “i” inside ('''info sign''') * '''Source:''' Self-drawn using Incscape, based on Image:Info_blue.png * '''Date:''' ~~~~~ * '''Author:''' ~~~ * '''Permission:''' Released to the Public Domain

Kaca ieu 77 numbu ka gambar ieu :

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas:

Témbongkeun pamakéan global leuwih loba pikeun ieu berkas.