Gambar:JR West Nara Line.jpg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
JR_West_Nara_Line.jpg(640 × 480 piksel, ukuran koropak: 62 KB, tipeu MIME: image/jpeg)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Pedaran

221系「みやこ路快速」と103系普通列車(2005年1月6日京都駅で投稿者が撮影)

Titimangsa (original upload date)
Sumber Originally from ja.wikipedia; description page is/was here.
Pangarang Original uploader was Kone at ja.wikipedia
Widi
(Migunakeun deui ieu berkas)

Released under the GNU Free Documentation License.

Lisénsi[édit]

GNU head Widi dipaparinkeun pikeun nyalin, nyebarkeun jeung/atawa ngarobah ieu dokumén dina payung GNU Free Documentation License, Vérsi 1.2 atawa saluhureunana anu medal ti Free Software Foundation; tanpa Invariant Sections, tanpa Front-Cover Texts, jeung tanpa Back-Cover Texts. Salinan lisénsina diselapkeun dina bab GNU Free Documentation License.
w:id:Creative Commons
atribusi BabagiSarupa
Ieu berkas dilisénsikeun maké lisénsi Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.
Label lisensi ini ditambahkan pada berkas sebagai bagian dari pemutakhiran lisensi GFDL.

Log pengunggahan asli[édit]

(All user names refer to ja.wikipedia)

  • 2005-01-08 12:18 Kone 640×480×8 (63400 bytes) 221系「みやこ路快速」と103系普通列車(2005年1月6日京都駅で投稿者が撮影){{GFDL}}

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari26 Méi 2007 03.29'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 26 Méi 2007 03.29640 × 480 (62 KB)Ytoyoda{{Information |Description=221系「みやこ路快速」と103系普通列車(2005年1月6日京都駅で投稿者が撮影) |Source=Originally from [http://ja.wikipedia.org ja.wikipedia]; description page is/was [http://ja.wikipedia.org/w/index.php?

Kaca ieu numbu ka gambar ieu :

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas: