Gambar:Japanese Hiragana kyokashotai WA.png

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Japanese_Hiragana_kyokashotai_WA.png(500 × 500 piksel, ukuran koropak: 4 KB, tipeu MIME: image/png)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Japanese syllabary, Hiragana わ (wa) .

PD-icon.svg Berkas ini tidak memenuhi syarat hak cipta dan oleh sebab itu berada dalam domain publik karena seluruhnya berisi informasi yang merupakan milik umum dan tidak memiliki pemilik asal.

Log pengunggahan asli

date/time username resolution size edit summary
15:21, 12 December 2004 User:Shin-改 500×500 4 KB

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari31 Maret 2008 04.29'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 31 Maret 2008 04.29500 × 500 (4 KB)BetacommandBotmove approved by: User:LERK This image was moved from Image:わ 教科書体.png Japanese syllabary, Hiragana わ (wa) .{{PD-ineligible}} Category:Hiragana === File history === {| class=wikitable ! date/time || username || resolution || s

Ieu berkas dipaké ku kaca di handap:

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas: