Gambar:Japanese Katakana NI.png

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Japanese_Katakana_NI.png(500 × 500 piksel, ukuran koropak: 10 KB, tipeu MIME: image/png)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Katakana ニ ni made with Photoshop

PD-icon.svg Berkas ini tidak memenuhi syarat hak cipta dan oleh sebab itu berada dalam domain publik karena seluruhnya berisi informasi yang merupakan milik umum dan tidak memiliki pemilik asal.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari1 Méi 2005 20.20'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 1 Méi 2005 20.20500 × 500 (10 KB)M4RC0Katakana ニni made with photoshop {{PD}}

Kaca ieu numbu ka gambar ieu :

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas: