Gambar:Kapok flowers I IMG 2377.jpg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Kapok_flowers_I_IMG_2377.jpg(800 × 416 piksel, ukuran koropak: 276 KB, tipeu MIME: image/jpeg)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Ringkesna

Pedaran
Titimangsa 1/2/07
Sumber Karya sorangan
Pangarang J.M.Garg

Lisénsi

I, J.M.Garg, pemilik hak cipta dari karya ini, dengan ini menerbitkan berkas ini di bawah ketentuan berikut:
GNU head Widi dipaparinkeun pikeun nyalin, nyebarkeun jeung/atawa ngarobah ieu dokumén dina payung GNU Free Documentation License, Vérsi 1.2 atawa saluhureunana anu medal ti Free Software Foundation; tanpa Invariant Sections, tanpa Front-Cover Texts, jeung tanpa Back-Cover Texts. Salinan lisénsina diselapkeun dina bab GNU Free Documentation License.
w:id:Creative Commons

atribusi BabagiSarupa

Ieu berkas dilisénsikeun maké lisénsi Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Atribusi: I, J.M.Garg
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.

Anjeun bisa milih lisénsi nu cocog.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari23 Désémber 2017 18.34'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 23 Désémber 2017 18.34800 × 416 (276 KB)ArchaeodontosaurusErasing signature & Corrections
28 Agustus 2007 06.40'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 28 Agustus 2007 06.40800 × 416 (136 KB)J.M.Garg{{Information |Description={{en|Kapok ''(Ceiba pentandra)''. Kolkata, West Bengal,India.}}. Category:Ceiba |Source=self-made |Date=1/2/07 |Author= J.M.Garg }}

Kaca ieu numbu ka gambar ieu :

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas:

Métadata