Gambar:KingFahdCauseway01.jpg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Berkas asli(1.800 × 1.190 piksel, ukuran koropak: 748 KB, tipeu MIME: image/jpeg)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Ringkesna[édit]

Pedaran
English: The Bahrain-Saudi border at the King Fahd Causeway.
Titimangsa
Sumber Transferred from en.wikipedia to Commons by Rehman using CommonsHelper.
Pangarang Navin Shetty Brahmavar di Wikipédia bahasa Inggris.

Lisénsi[édit]

Navin Shetty Brahmavar di Wikipédia bahasa Inggris, pemilik hak cipta dari karya ini, dengan ini menerbitkan berkas ini di bawah ketentuan berikut:
w:id:Creative Commons
atribusi
Berkas ini berlisensi di bawah lisensi Creative Commons Atribusi 3.0 Tanpa Adaptasi
Atribusi: Navin Shetty Brahmavar di Wikipédia bahasa Inggris
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).

Log pengunggahan asli[édit]

The original description page was here. All following user names refer to en.wikipedia.
  • 2010-05-01 04:58 Rehman 1800×1190× (765922 bytes) fixing tilt, cropped reflection of camera flash
  • 2008-04-17 07:18 Navin Shetty Brahmavar 2048×1274× (2266299 bytes) {{Information |Description= |Source=self-made |Date=17/04/2008 |Author=~~~Navin Shetty |other_versions= }}

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari1 Méi 2010 05.19'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 1 Méi 2010 05.191.800 × 1.190 (748 KB)File Upload Bot (Magnus Manske) {{BotMoveToCommons|en.wikipedia|year={{subst:CURRENTYEAR}}|month={{subst:CURRENTMONTHNAME}}|day={{subst:CURRENTDAY}}}} {{Information |Description={{en|The Bahrain-Saudi border-crossing zone at the King Fahd Causeway.}} |Source=Transferred from [http://en

Kaca ieu numbu ka gambar ieu :

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas:

Métadata