Gambar:Laksa Bogor 4.JPG

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Berkas asli(2.268 × 1.701 piksel, ukuran koropak: 2,32 MB, tipeu MIME: image/jpeg)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Ringkesna

Pedaran
English: A travelling cart vendor selling Laksa Bogor, a laksa variant from Bogor, West Java, Indonesia. The boiling hot thick yellow soup is run and drain through the bowl contains rice vermicelli, oncom, tofu, ketupat, bean sprouts and lemon basil leaves for several times to make them cooked. The yellow lump is yellow tofu (tofu colored with turmeric).
Bahasa Indonesia: Gerobak penjaja laksa Bogor di tepi jalan. Laksa Bogor adalah salah satu varian laksa khas kota Bogor, Jawa Barat, Indonesia. Kuah kental kuning yang panas dituangkan dan ditiriskan berkali-kali ke dalam mangkuk berisi bihun, oncom, tahu, ketupat, taoge, dan daun kemangi hingga masak. Gumpalan kuning di atasnya adalah tahu kuning (tahu yang diwarnai kunyit).
Titimangsa
Sumber Karya sorangan
Pangarang Gunawan Kartapranata

Lisénsi

Saya, pemilik hak cipta dari karya ini, dengan ini menerbitkan berkas ini di bawah ketentuan berikut:
w:id:Creative Commons

atribusi BabagiSarupa

Berkas ini dilisensikan di bawah lisensi Creative Commons Atribusi-Berbagi Serupa 4.0 Internasional.
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari8 Juni 2015 00.41'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 8 Juni 2015 00.412.268 × 1.701 (2,32 MB)GunkartaUser created page with UploadWizard

Ieu berkas dipaké ku kaca di handap:

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas:

Métadata