Gambar:Lambang Kabupaten Administrasi Kepulauan Seribu.webp

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Lambang_Kabupaten_Administrasi_Kepulauan_Seribu.webp(568 × 481 piksel, ukuran koropak: 31 KB, tipeu MIME: image/webp)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Converted to SVG.svg
This coat of arms image could be re-created using vector graphics as an SVG file. This has several advantages; see Commons:Media for cleanup for more information. If an SVG form of this image is available, please upload it and afterwards replace this template with {{vector version available|new image name}}. It is recommended to name the SVG file "Lambang Kabupaten Administrasi Kepulauan Seribu.webp.svg" - then the template Vector version available (or Vva) does not need the new image name parameter.

Ringkesna

Pedaran
English: Coat of arms of Thousand Islands Administrative Regency
Bahasa Indonesia: Lambang Kabupaten Administrasi Kepulauan Seribu
Titimangsa
Sumber Karya sorangan
Pangarang OktaRama2010

Lisénsi

Saya, pemilik hak cipta dari karya ini, dengan ini menerbitkan berkas ini di bawah ketentuan berikut:
w:id:Creative Commons

atribusi BabagiSarupa

Ieu berkas dilisénsikeun maké lisénsi Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari24 Maret 2018 03.10'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 24 Maret 2018 03.10568 × 481 (31 KB)OktaRama2010User created page with UploadWizard

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas: