Gambar:Lambang Kabupaten Banjarnegara.gif

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Lambang_Kabupaten_Banjarnegara.gif(244 × 315 piksel, ukuran koropak: 40 KB, tipeu MIME: image/gif)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Pedaran

Coat of Arms (Lambang) of Regency (Kabupaten) Banjarnegara, Provinsi Jawa Tengah (Central Java), Indonesia

Titimangsa
Sumber http://2.bp.blogspot.com/-sC57s7Dr84s/TxevfyFTv_I/AAAAAAAAAPU/9dXFgNXpdDI/s1600/Logo+Kabupaten+Banjarnegara.jpg (converted to GIF)
Pangarang Government of Indonesia
Widi
(Migunakeun deui ieu berkas)
Public domain Dokumén ieu aya dina domain publik di Indonésia lantaran dimedalkeun jeung/atanapi didistribusikeun ku Pamaréntah Républik Indonésia, dumasar Pasal 14 hurup b Undang-undang Nomor 19 Taun 2002 ngeunaan Hak Cipta.

Heunteu mangrupa palanggaran Hak Cipta:

  1. Pangumuman jeung/atanapi Panglobaan lambang Nagara jeung lagu kabangsaan nurutkeun kaayaan aslina;
  2. Pangumuman jeung/atanapi Panglobaan sadaya nanaon anu diumumkeun jeung/atanapi diperlobakeun ku/dina ngaran Pamaréntah, iwal lamun Hak Cipta éta dinyatakeun ditangtayungan ku aturan perundang-undangan atanapi disebut dina Ciptaan éta atanapi basa Ciptaan éta diumumkeun jeung/atanapi dilobakeun; atanapi
  3. Nyandakan warta aktual, boh sadayana atanapi sabagian ti kantor warta, Lembaga Panyiaran, jeung koran atanapi sumber sarupa nu lian, ku sarat sumberna kedah disebutkeun kalawan lengkep.

English | Bahasa Indonesia | Baso Minangkabau | македонски | português | русский | Basa Sunda | 中文 | 中文(简体)‎ | +/−

National emblem of Indonesia Garuda Pancasila.svg

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari21 Nopémber 2012 17.24'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 21 Nopémber 2012 17.24244 × 315 (40 KB)Topographienew version with clearly higher resolution from http://2.bp.blogspot.com/-sC57s7Dr84s/TxevfyFTv_I/AAAAAAAAAPU/9dXFgNXpdDI/s1600/Logo+Kabupaten+Banjarnegara.jpg (converted to GIF) uploaded
3 Juli 2008 11.40'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 3 Juli 2008 11.40151 × 202 (17 KB)Jack Merridew{{Information |Description=Coat of Arms (Lambang) of Regency (Kabupaten) Banjarnegara, Provinsi Jawa Tengah (Central Java), Indonesia |Source=w:id:Berkas:Lambang kabupaten banjarnegara.gif |Date= |Author=Government of Indonesia |Permission={{PD-IDGov}

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas:

Témbongkeun pamakéan global leuwih loba pikeun ieu berkas.