Gambar:Lambang Kabupaten Banyuwangi.png

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Berkas asli(867 × 1.074 piksel, ukuran koropak: 421 KB, tipeu MIME: image/png)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Pedaran
Bahasa Indonesia: Banyuwangi
Titimangsa (original upload date)
Sumber Tak diketahui
Pangarang Pemuat yang asli adalah Meursault2004 di Wikipédia bahasa Indonesia

Lisénsi[édit]

GNU head Widi dipaparinkeun pikeun nyalin, nyebarkeun jeung/atawa ngarobah ieu dokumén dina payung GNU Free Documentation License, Vérsi 1.2 atawa saluhureunana anu medal ti Free Software Foundation; tanpa Invariant Sections, tanpa Front-Cover Texts, jeung tanpa Back-Cover Texts. Salinan lisénsina diselapkeun dina bab GNU Free Documentation License.
w:id:Creative Commons
atribusi BabagiSarupa
Ieu berkas dilisénsikeun maké lisénsi Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.
Label lisensi ini ditambahkan pada berkas sebagai bagian dari pemutakhiran lisensi GFDL.

Log pengunggahan asli[édit]

Transferred from id.wikipedia to Commons by Topographie using CommonsHelper.

The original description page was here. All following user names refer to id.wikipedia.
  • 2006-08-30 12:01 Meursault2004 867×1074× (430818 bytes) [[Kategori:Lambang Daerah Tingkat II di Indonesia|Banyuwangi]]

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari8 Oktober 2012 22.41'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 8 Oktober 2012 22.41867 × 1.074 (421 KB)File Upload Bot (Magnus Manske)Transfered from id.wikipedia by User:Topographie using CommonsHelper

Kaca ieu numbu ka gambar ieu :

Pamakéan berkas sajagat