Gambar:Lambang Kabupaten Banyuwangi.png

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Lambang_Kabupaten_Banyuwangi.png(240 × 311 piksel, ukuran koropak: 32 KB, tipeu MIME: image/png)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Ringkesna

Pedaran
Bahasa Indonesia: Banyuwangi
Titimangsa
Sumber https://www.banyuwangikab.go.id/images/new/lambang_daerah.png
Pangarang Pemuat yang asli adalah Meursault2004 di Wikipédia bahasa Indonesia
Regency Government of Banyuwangi

Lisénsi

Public domain Dokumén ieu aya dina domain publik di Indonésia lantaran dimedalkeun jeung/atanapi didistribusikeun ku Pamaréntah Républik Indonésia, dumasar Pasal 14 hurup b Undang-undang Nomor 19 Taun 2002 ngeunaan Hak Cipta.

Heunteu mangrupa palanggaran Hak Cipta:

  1. Pangumuman jeung/atanapi Panglobaan lambang Nagara jeung lagu kabangsaan nurutkeun kaayaan aslina;
  2. Pangumuman jeung/atanapi Panglobaan sadaya nanaon anu diumumkeun jeung/atanapi diperlobakeun ku/dina ngaran Pamaréntah, iwal lamun Hak Cipta éta dinyatakeun ditangtayungan ku aturan perundang-undangan atanapi disebut dina Ciptaan éta atanapi basa Ciptaan éta diumumkeun jeung/atanapi dilobakeun; atanapi
  3. Nyandakan warta aktual, boh sadayana atanapi sabagian ti kantor warta, Lembaga Panyiaran, jeung koran atanapi sumber sarupa nu lian, ku sarat sumberna kedah disebutkeun kalawan lengkep.

English | Bahasa Indonesia | Baso Minangkabau | македонски | português | русский | Basa Sunda | 中文 | 中文(简体)‎ | +/−

National emblem of Indonesia Garuda Pancasila.svg

Log pengunggahan asli

Transferred from id.wikipedia to Commons by Topographie using CommonsHelper.

The original description page was here. All following user names refer to id.wikipedia.
  • 2006-08-30 12:01 Meursault2004 867×1074× (430818 bytes) [[Kategori:Lambang Daerah Tingkat II di Indonesia|Banyuwangi]]

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari24 Pébruari 2019 11.26'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 24 Pébruari 2019 11.26240 × 311 (32 KB)AchmadmaulanaibrCropped 20 % horizontally, 20 % vertically using CropTool with precise mode.
24 Pébruari 2019 11.24'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 24 Pébruari 2019 11.24300 × 389 (47 KB)AchmadmaulanaibrFrom official website https://www.banyuwangikab.go.id/images/new/lambang_daerah.png
8 Oktober 2012 22.41'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 8 Oktober 2012 22.41867 × 1.074 (421 KB)File Upload Bot (Magnus Manske)Transfered from id.wikipedia by User:Topographie using CommonsHelper

Pamakéan berkas sajagat

Métadata