Gambar:Lambang Kabupaten Bengkayang.webp

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Berkas asli(1.145 × 1.600 piksel, ukuran koropak: 144 KB, tipeu MIME: image/webp)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Ringkesna

Pedaran
English: Coat of arms of Bengkayang Regency
Titimangsa
Sumber Karya sorangan
Pangarang OktaRama2010
Widi
(Migunakeun deui ieu berkas)
Saya, pemilik hak cipta dari karya ini, dengan ini menerbitkan berkas ini di bawah ketentuan berikut:
w:id:Creative Commons

atribusi BabagiSarupa

Ieu berkas dilisénsikeun maké lisénsi Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.

GNU head Widi dipaparinkeun pikeun nyalin, nyebarkeun jeung/atawa ngarobah ieu dokumén dina payung GNU Free Documentation License, Vérsi 1.2 atawa saluhureunana anu medal ti Free Software Foundation; tanpa Invariant Sections, tanpa Front-Cover Texts, jeung tanpa Back-Cover Texts. Salinan lisénsina diselapkeun dina bab GNU Free Documentation License.
Anjeun bisa milih lisénsi nu cocog.
WEBP genesis
The GIMP icon - gnome.svg
This WEBP graphic was created with GIMP by OktaRama2010.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari23 Pébruari 2018 08.52'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 23 Pébruari 2018 08.521.145 × 1.600 (144 KB)OktaRama2010{{Information |description={{en|1=Coat of arms of Bengkayang Regency}} |date=2017-12-25 |source={{own}} |author={{Created with Gimp|{{U|OktaRama2010}}}} |permission={{self|cc-by-3.0|GFDL}} |other versions= }} Category:Coats of arms of regencies of Indonesia Category:Coats of arms from West Kalimantan Category:Bengkayang Regency

Pamakéan berkas sajagat