Gambar:Lambang Kabupaten Blitar.webp

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Berkas asli(905 × 874 piksel, ukuran koropak: 54 KB, tipeu MIME: image/webp)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Pedaran
English: Coat of arms of Blitar Regency
Titimangsa
Sumber blitarkab.go.id
Pangarang Government of Indonesia
Widi
(Migunakeun deui ieu berkas)
Public domain Dokumén ieu aya dina domain publik di Indonésia lantaran dimedalkeun jeung/atanapi didistribusikeun ku Pamaréntah Républik Indonésia, dumasar Pasal 14 hurup b Undang-undang Nomor 19 Taun 2002 ngeunaan Hak Cipta.

Heunteu mangrupa palanggaran Hak Cipta:

  1. Pangumuman jeung/atanapi Panglobaan lambang Nagara jeung lagu kabangsaan nurutkeun kaayaan aslina;
  2. Pangumuman jeung/atanapi Panglobaan sadaya nanaon anu diumumkeun jeung/atanapi diperlobakeun ku/dina ngaran Pamaréntah, iwal lamun Hak Cipta éta dinyatakeun ditangtayungan ku aturan perundang-undangan atanapi disebut dina Ciptaan éta atanapi basa Ciptaan éta diumumkeun jeung/atanapi dilobakeun; atanapi
  3. Nyandakan warta aktual, boh sadayana atanapi sabagian ti kantor warta, Lembaga Panyiaran, jeung koran atanapi sumber sarupa nu lian, ku sarat sumberna kedah disebutkeun kalawan lengkep.

English | Bahasa Indonesia | Baso Minangkabau | македонски | português | русский | Basa Sunda | 中文 | 中文(简体)‎ | +/−

National emblem of Indonesia Garuda Pancasila.svg

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari8 Januari 2018 01.45'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 8 Januari 2018 01.45905 × 874 (54 KB)OktaRama2010User created page with UploadWizard

Pamakéan berkas sajagat