Gambar:Lambang Kabupaten Kebumen.jpg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Lambang_Kabupaten_Kebumen.jpg(269 × 352 piksel, ukuran koropak: 48 KB, tipeu MIME: image/jpeg)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Lambang kabupaten Kebumen

Public domain Dokumén ieu aya dina domain publik di Indonésia lantaran dimedalkeun jeung/atanapi didistribusikeun ku Pamaréntah Républik Indonésia, dumasar Pasal 14 hurup b Undang-undang Nomor 19 Taun 2002 ngeunaan Hak Cipta.

Heunteu mangrupa palanggaran Hak Cipta:

  1. Pangumuman jeung/atanapi Panglobaan lambang Nagara jeung lagu kabangsaan nurutkeun kaayaan aslina;
  2. Pangumuman jeung/atanapi Panglobaan sadaya nanaon anu diumumkeun jeung/atanapi diperlobakeun ku/dina ngaran Pamaréntah, iwal lamun Hak Cipta éta dinyatakeun ditangtayungan ku aturan perundang-undangan atanapi disebut dina Ciptaan éta atanapi basa Ciptaan éta diumumkeun jeung/atanapi dilobakeun; atanapi
  3. Nyandakan warta aktual, boh sadayana atanapi sabagian ti kantor warta, Lembaga Panyiaran, jeung koran atanapi sumber sarupa nu lian, ku sarat sumberna kedah disebutkeun kalawan lengkep.

English | Bahasa Indonesia | Baso Minangkabau | македонски | português | русский | Basa Sunda | 中文 | 中文(简体)‎ | +/−

National emblem of Indonesia Garuda Pancasila.svg

Kebumen

Log pengunggahan asli

The original description page was here. All following user names refer to id.wikipedia.

Upload date | User | Bytes | Dimensions | Comment

  • 2012-06-01 08:22:16 | Sagiarsyad | 49234 | 269×352 | warna langit pada logo menjadi biru
  • 2006-07-10 01:54:36 | Slamet Serayu | 9457 | 107×138 | Lambang kabupaten Kebumen

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari23 Nopémber 2012 00.09'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 23 Nopémber 2012 00.09269 × 352 (48 KB)Topographie{{CH2MoveToCommons|id.wikipedia|year={{subst:CURRENTYEAR}}|month={{subst:CURRENTMONTHNAME}}|day={{subst:CURRENTDAY}}}} The tool and the bot are operated by User:Jan Luca and User:Magnus Manske. Lambang kabupaten Kebumen{{PD-IDGov}} [[:id:Kate...

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas:

Métadata