Gambar:Lawu.jpg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Lawu.jpg(640 × 466 piksel, ukuran koropak: 37 KB, tipeu MIME: image/jpeg)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Pedaran
English: The forested, compound stratovolcano Lawu, seen here from the SW, lies between the cities of Surakarta (Solo) and Madiun. A trail to the top of the volcano is used for pilgramages to the Hindu-Buddhist temple near the summit.
Titimangsa
Sumber http://www.volcano.si.edu/world/volcano.cfm?vnum=0603-26=&volpage=photos&photo=011015
Pangarang J. Matahelumual (Volcanological Survey of Indonesia)
Widi
(Migunakeun deui ieu berkas)
Public domain Dokumén ieu aya dina domain publik di Indonésia lantaran dimedalkeun jeung/atanapi didistribusikeun ku Pamaréntah Républik Indonésia, dumasar Pasal 14 hurup b Undang-undang Nomor 19 Taun 2002 ngeunaan Hak Cipta.

Heunteu mangrupa palanggaran Hak Cipta:

  1. Pangumuman jeung/atanapi Panglobaan lambang Nagara jeung lagu kabangsaan nurutkeun kaayaan aslina;
  2. Pangumuman jeung/atanapi Panglobaan sadaya nanaon anu diumumkeun jeung/atanapi diperlobakeun ku/dina ngaran Pamaréntah, iwal lamun Hak Cipta éta dinyatakeun ditangtayungan ku aturan perundang-undangan atanapi disebut dina Ciptaan éta atanapi basa Ciptaan éta diumumkeun jeung/atanapi dilobakeun; atanapi
  3. Nyandakan warta aktual, boh sadayana atanapi sabagian ti kantor warta, Lembaga Panyiaran, jeung koran atanapi sumber sarupa nu lian, ku sarat sumberna kedah disebutkeun kalawan lengkep.

English | Bahasa Indonesia | Baso Minangkabau | македонски | português | русский | Basa Sunda | 中文 | 中文(简体)‎ | +/−

National emblem of Indonesia Garuda Pancasila.svg

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari26 Juli 2010 21.38'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 26 Juli 2010 21.38640 × 466 (37 KB)Michael Metzger{{Information |Description={{en|1=The forested, compound stratovolcano Lawu, seen here from the SW, lies between the cities of Surakarta (Solo) and Madiun. A trail to the top of the volcano is used for pilgramages to the Hindu-Buddhist temple near the sum

Kaca ieu numbu ka gambar ieu :

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas: