Gambar:LocationAzores.png

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

LocationAzores.png(178 × 112 piksel, ukuran koropak: 5 KB, tipeu MIME: image/png)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

GNU head Widi dipaparinkeun pikeun nyalin, nyebarkeun jeung/atawa ngarobah ieu dokumén dina payung GNU Free Documentation License, Vérsi 1.2 atawa saluhureunana anu medal ti Free Software Foundation; tanpa Invariant Sections, tanpa Front-Cover Texts, jeung tanpa Back-Cover Texts. Salinan lisénsina diselapkeun dina bab GNU Free Documentation License.
w:id:Creative Commons
atribusi BabagiSarupa
Ieu berkas dilisénsikeun maké lisénsi Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.
Label lisensi ini ditambahkan pada berkas sebagai bagian dari pemutakhiran lisensi GFDL.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari19 Nopémber 2014 13.11'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 19 Nopémber 2014 13.11178 × 112 (5 KB)Kontrollstellekundlcropped and red dotted
1 April 2010 15.53'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 1 April 2010 15.53248 × 112 (5 KB)Ras67cropped
21 Agustus 2005 23.56'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 21 Agustus 2005 23.56250 × 114 (4 KB)Bemoeial~commonswiki* name: Location of Azores * source: PD worldmap originally by en:User:Vardion * adapted by: nl:Gebruiker:Bemoeial {{GFDL}} Category:Dependent territory locator maps

Ieu berkas dipaké ku kaca di handap:

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas:

Témbongkeun pamakéan global leuwih loba pikeun ieu berkas.

Métadata