Gambar:Location Ukraine Europe.png

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Berkas asli(2.056 × 1.800 piksel, ukuran koropak: 369 KB, tipeu MIME: image/png)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Converted to SVG.svg
This locator map image could be recreated using vector graphics as an SVG file. This has several advantages; see Commons:Media for cleanup for more information. If an SVG form of this image is available, please upload it and afterwards replace this template with {{vector version available|new image name}}. It is recommended to name the SVG file "Location Ukraine Europe.svg" - then the template Vector version available (or Vva) does not need the new image name parameter.

Ringkesna[édit]

Pedaran
English: Ukraine (dark green) / Europe (dark grey); inspired by and consistent with general country locator maps by User:Vardion, et al
Titimangsa
Sumber Karya sorangan
Pangarang Bosonic dressing
Versi lainnya

File:Location Ukraine Europe (2014-03-18 de facto).png

Lisénsi[édit]

Saya, pemilik hak cipta dari karya ini, dengan ini menerbitkan berkas ini di bawah ketentuan berikut:
w:id:Creative Commons

atribusi BabagiSarupa

Ieu berkas dilisénsikeun maké lisénsi Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.

GNU head Widi dipaparinkeun pikeun nyalin, nyebarkeun jeung/atawa ngarobah ieu dokumén dina payung GNU Free Documentation License, Vérsi 1.2 atawa saluhureunana anu medal ti Free Software Foundation; tanpa Invariant Sections, tanpa Front-Cover Texts, jeung tanpa Back-Cover Texts. Salinan lisénsina diselapkeun dina bab GNU Free Documentation License.
Anjeun bisa milih lisénsi nu cocog.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari30 Juni 2009 02.47'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 30 Juni 2009 02.472.056 × 1.800 (369 KB)Bosonic dressing{{Information |Description={{en|1=Ukraine (dark green) / Europe (dark grey); inspired by and consistent with general country locator maps by User:Vardion, et al}} |Source=Own work by uploader |Author=Bosonic dressing |Date=29 Jun

Teu aya kaca anu nutumbu ka ieu berkas.

Pamakéan berkas sajagat

Métadata