Gambar:Locator Kabupaten Klaten.gif

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Locator_Kabupaten_Klaten.gif(232 × 149 piksel, ukuran koropak: 3 KB, tipeu MIME: image/gif)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Pedaran
English: Locator map for the Kabupaten (Regency) of Klaten, provinsi Jawa Tengah (Central Java Province), Indonesia
Titimangsa (original upload date)
Sumber Transferred from id.wikipedia to Commons by Jack Merridew using CommonsHelper.
Pangarang Pemuat yang asli adalah Reindra di Wikipédia bahasa Indonesia

Lisénsi

GNU head Widi dipaparinkeun pikeun nyalin, nyebarkeun jeung/atawa ngarobah ieu dokumén dina payung GNU Free Documentation License, Vérsi 1.2 atawa saluhureunana anu medal ti Free Software Foundation; tanpa Invariant Sections, tanpa Front-Cover Texts, jeung tanpa Back-Cover Texts. Salinan lisénsina diselapkeun dina bab GNU Free Documentation License.
w:id:Creative Commons
atribusi BabagiSarupa
Ieu berkas dilisénsikeun maké lisénsi Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.
Label lisensi ini ditambahkan pada berkas sebagai bagian dari pemutakhiran lisensi GFDL.

Log pengunggahan asli

The original description page was here. All following user names refer to id.wikipedia.
  • 2008-07-23 05:47 Reindra 232×149×8 (3131 bytes)

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari23 Juli 2008 07.54'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 23 Juli 2008 07.54232 × 149 (3 KB)File Upload Bot (Magnus Manske) {{BotMoveToCommons|id.wikipedia}} {{Information |Description={{id|== Jenis lisensi: ==}} |Source=Transferred from [http://id.wikipedia.org id.wikipedia]; transferred to Commons by User:Jack Merridew using [http://tools.wikimedia.de/~magnus/commonshel

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas: