Gambar:Locator kabupaten cilacap.gif

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Locator_kabupaten_cilacap.gif(232 × 149 piksel, ukuran koropak: 2 KB, tipeu MIME: image/gif)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Pedaran
English: Location of Kabupaten (Regency) Cilacap in Central Java, Indonesia
Titimangsa (original upload date)
Sumber Transferred from id.wikipedia; transferred to Commons by User:Jack Merridew using CommonsHelper.
Pangarang Original uploader was Wic2020 at id.wikipedia
Widi
(Migunakeun deui ieu berkas)

Licensed under the GFDL by the author; Released under the GNU Free Documentation License.

Lisénsi

Wic2020 at the Indonesian language Wikipedia, pemilik hak cipta dari karya ini, dengan ini menerbitkan berkas ini di bawah ketentuan berikut:
GNU head Widi dipaparinkeun pikeun nyalin, nyebarkeun jeung/atawa ngarobah ieu dokumén dina payung GNU Free Documentation License, Vérsi 1.2 atawa saluhureunana anu medal ti Free Software Foundation; tanpa Invariant Sections, tanpa Front-Cover Texts, jeung tanpa Back-Cover Texts. Salinan lisénsina diselapkeun dina bab GNU Free Documentation License.
w:id:Creative Commons
atribusi BabagiSarupa
Ieu berkas dilisénsikeun maké lisénsi Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Atribusi: Wic2020 at the Indonesian language Wikipedia
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.
Label lisensi ini ditambahkan pada berkas sebagai bagian dari pemutakhiran lisensi GFDL.


Log pengunggahan asli

The original description page was here. All following user names refer to id.wikipedia.
  • 2006-03-20 08:13 Wic2020 232×149×3 (2296 bytes)

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari8 Juli 2008 11.37'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 8 Juli 2008 11.37232 × 149 (2 KB)File Upload Bot (Magnus Manske) {{BotMoveToCommons|id.wikipedia}} {{Information |Description={{id|== Jenis lisensi ==}} |Source=Transferred from [http://id.wikipedia.org id.wikipedia]; transferred to Commons by User:Jack Merridew using [http://tools.wikimedia.de/~magnus/commonshelp

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas: