Gambar:Mangosteen.jpeg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Berkas asli(604 × 640 piksel, ukuran koropak: 53 KB, tipeu MIME: image/jpeg)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Ringkesna[édit]

Garcinia mangostana taken by User:KayEss

High resolution version under Creative Commons by-nc-sa is available at http://www.kirit.com/Garcinia mangostana

Lisénsi[édit]

GNU head Widi dipaparinkeun pikeun nyalin, nyebarkeun jeung/atawa ngarobah ieu dokumén dina payung GNU Free Documentation License, Vérsi 1.2 atawa saluhureunana anu medal ti Free Software Foundation; tanpa Invariant Sections, tanpa Front-Cover Texts, jeung tanpa Back-Cover Texts. Salinan lisénsina diselapkeun dina bab GNU Free Documentation License.
w:id:Creative Commons
atribusi BabagiSarupa
Ieu berkas dilisénsikeun maké lisénsi Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.
Label lisensi ini ditambahkan pada berkas sebagai bagian dari pemutakhiran lisensi GFDL.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari3 Séptémber 2017 01.25'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 3 Séptémber 2017 01.25604 × 640 (53 KB)FvasconcellosReverted to version as of 14:05, 13 June 2017 (UTC)
19 Agustus 2017 12.56'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 19 Agustus 2017 12.565.184 × 3.456 (5,03 MB)VespertunesReverted to version as of 08:11, 13 May 2017 (UTC)
13 Juni 2017 14.05'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 13 Juni 2017 14.05604 × 640 (53 KB)TúrelioReverted to version as of 11:22, 2 July 2006 (UTC)
13 Méi 2017 08.11'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 13 Méi 2017 08.115.184 × 3.456 (5,03 MB)VespertunesUploaded using Android Commons app
2 Juli 2006 11.22'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 2 Juli 2006 11.22604 × 640 (53 KB)KayEssGarcinia mangostana taken by User:KayEss High resolution version under ''Creative Commons by-nc-sa'' is available at [http://www.kirit.com/Garcinia%20mangostana http://www.kirit.com/Garcinia mangostana]]

Kaca ieu numbu ka gambar ieu :

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas:

Témbongkeun pamakéan global leuwih loba pikeun ieu berkas.

Métadata