Gambar:Manihot esculenta MHNT.BOT.2004.0.508.jpg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Berkas asli(4.134 × 2.862 piksel, ukuran koropak: 2,74 MB, tipeu MIME: image/jpeg)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Focus stack of 3 pictures translate

Manihot esculenta Crantz

Pedaran
Place of discovery
Deutsch: Provenienz : Jardin des Plantes, Bordeaux, Frankreich.
English: Provenance : Jardin des Plantes, Bordeaux, France.
Français: Provenance : Serres du Jardin des Plantes, Bordeaux, France.
Titimangsa
Fotografer Roger Culos
institution QS:P195,Q422
Kode inventaris MHNT.BOT.2004.0.508
Sumber Karya sorangan
Widi
(Migunakeun deui ieu berkas)
Saya, pemilik hak cipta dari karya ini, dengan ini menerbitkan berkas ini di bawah ketentuan berikut:
w:id:Creative Commons

atribusi BabagiSarupa

Ieu berkas dilisénsikeun maké lisénsi Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.

Camera location43° 35′ 38,03″ N, 1° 26′ 57,23″ E Kartographer map based on OpenStreetMap.View this and other nearby images on: OpenStreetMap - Google Earthinfo
This document was made as part of the Projet Phoebus.

беларуская (тарашкевіца)‎ | English | español | français | magyar | italiano | македонски | മലയാളം | Nederlands | polski | português | svenska | Türkçe | українська | +/−

Wikimédia France

Quality images logo.svg
Quality image
This image has been assessed using the Quality image guidelines and is considered a Quality image.

العربية | جازايرية | беларуская | беларуская (тарашкевіца)‎ | български | বাংলা | català | čeština | Cymraeg | Deutsch | Schweizer Hochdeutsch | Zazaki | Ελληνικά | English | Esperanto | español | eesti | euskara | فارسی | suomi | français | galego | עברית | हिन्दी | hrvatski | magyar | Հայերեն | italiano | 日本語 | ქართული | 한국어 | Kurdî | Lëtzebuergesch | lietuvių | македонски | മലയാളം | मराठी | Bahasa Melayu | Nederlands | polski | português | português do Brasil | rumantsch | română | русский | sicilianu | slovenčina | slovenščina | српски / srpski | svenska | தமிழ் | తెలుగు | ไทย | Türkçe | українська | vèneto | Tiếng Việt | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

VI seal

Berkas telah dinilai berdasarkan kriteria gambar yang bernilai dan dianggap sebagai citra yang paling bernilai pada Commons dalam ruang lingkup: Manihot esculenta (Cassava, manioc), fruits and seeds. Anda bisa melihat nominasinya di Commons:Valued image candidates/Manihot esculenta MHNT.BOT.2004.0.508.jpg.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari5 Méi 2014 08.58'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 5 Méi 2014 08.584.134 × 2.862 (2,74 MB)Ercé{{Information |Description ={{en|1=x}} |Source ={{own}} |Author =Ercé |Date = |Permission = |other_versions = }}

Kaca ieu numbu ka gambar ieu :

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas:

Témbongkeun pamakéan global leuwih loba pikeun ieu berkas.

Métadata