Gambar:Map of Serbia (Vojvodina).PNG

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Berkas asli(976 × 1.372 piksel, ukuran koropak: 692 KB, tipeu MIME: image/png)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Converted to SVG.svg
This locator map image could be recreated using vector graphics as an SVG file. This has several advantages; see Commons:Media for cleanup for more information. If an SVG form of this image is available, please upload it and afterwards replace this template with {{vector version available|new image name}}. It is recommended to name the SVG file "Map of Serbia (Vojvodina).svg" - then the template Vector version available (or Vva) does not need the new image name parameter.
Pedaran
English: map showing location of Vojvodina within Serbia
Српски / srpski: мапа која приказује положај Војводине у Србији
Titimangsa
Sumber Image:Map of Serbia (municipalities).PNG
Pangarang Bože pravde
Widi
(Migunakeun deui ieu berkas)
Public domain Saya, pemegang hak cipta karya ini, merilis karya ini ke domain umum. Lisensi ini berlaku di seluruh dunia.
Di sejumlah negara, tindakan ini tidak memungkinkan secara sah; bila seperti itu:
Saya memberikan siapa pun hak untuk menggunakan karya ini untuk tujuan apa pun, tanpa persyaratan apa pun, kecuali yang ditetapkan oleh hukum.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari1 Méi 2007 13.28'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 1 Méi 2007 13.28976 × 1.372 (692 KB)Tene~commonswikiOptimised (0)
13 Juli 2006 05.45'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 13 Juli 2006 05.45976 × 1.372 (976 KB)Sasa Stefanovic
13 Juli 2006 00.40'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 13 Juli 2006 00.40976 × 1.372 (773 KB)Bože pravde~commonswiki{{Information |Description=Vojvodina within Serbia |Source=[http://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Map_of_Serbia_%28municipalities%29.PNG] |Date=July 12th 2006 |Author=Bože pravde |Permission={{PD-self}} |other_versions= }}

Kaca ieu numbu ka gambar ieu :

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas: