Gambar:MontreGousset001.jpg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Berkas asli(800 × 697 piksel, ukuran koropak: 124 KB, tipeu MIME: image/jpeg)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Pedaran
Français : Montre gousset.
Čeština: Kapesní hodinky.
Deutsch: Taschenuhr.
English: Pocket watch, savonette-type.
Italiano: Orologio da taschino (cipolla).
Español: Reloj de bolsillo.
ગુજરાતી: ખિસ્સામાં રાખવાની ઘડિયાળ.
עברית: שעון כיס.
Македонски: Џебен часовник
Nederlands: Zakhorloge
日本語: 懐中時計.
Polski: Zegarek kieszonkowy.
Português: Relógio de bolso.
Русский: Карманные часы.
Slovenščina: Vreckové hodinky.
Slovenščina: Žepno uro so izumili leta 1510 v Nemčiji.
Suomi: Taskukello.
ไทย: นาฬิกาพก.
中文: 怀表.
Bân-lâm-gú: Phōa-liān-pió.
Chi-Chewa: Ulonda wa pocket, mtundu wa savonette.
Titimangsa
Sumber Self-published work by ZA
Pangarang Isabelle Grosjean ZA
Widi
(Migunakeun deui ieu berkas)

GNU FDL

Camera Model Sony DSC-P92
Picture of the day This image was selected as picture of the day on Wikimedia Commons for . It was captioned as follows:
English: Pocket watch

Lisénsi

Saya, pemilik hak cipta dari karya ini, dengan ini menerbitkan berkas ini di bawah ketentuan berikut:
GNU head Widi dipaparinkeun pikeun nyalin, nyebarkeun jeung/atawa ngarobah ieu dokumén dina payung GNU Free Documentation License, Vérsi 1.2 atawa saluhureunana anu medal ti Free Software Foundation; tanpa Invariant Sections, tanpa Front-Cover Texts, jeung tanpa Back-Cover Texts. Salinan lisénsina diselapkeun dina bab GNU Free Documentation License.
w:id:Creative Commons
atribusi BabagiSarupa
Ieu berkas dilisénsikeun maké lisénsi Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.
Label lisensi ini ditambahkan pada berkas sebagai bagian dari pemutakhiran lisensi GFDL.
w:id:Creative Commons

atribusi BabagiSarupa

Berkas ini dilisensikan di bawah lisensi Creative Commons Atribusi-Berbagi Serupa 2.5 Generik, 2.0 Generik dan 1.0 Generik.
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.

Anjeun bisa milih lisénsi nu cocog.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari17 Méi 2005 09.19'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 17 Méi 2005 09.19800 × 697 (124 KB)ZaCategory:Watches Montre gousset [en]watch Photo prise par ZA (12/2004) {{GFDL}} ZA

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas:

Témbongkeun pamakéan global leuwih loba pikeun ieu berkas.