Gambar:NATO Partners.png

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Berkas asli(2.628 × 1.196 piksel, ukuran koropak: 98 KB, tipeu MIME: image/png)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Ringkesna[édit]

Pedaran

NATO (in blue), the Partnership for Peace countries (in green), the Mediterranean dialogue countries (in brown). Created by User:Aris Katsaris, modifying en:Image:BlankMap-World-v2.png. Aris Katsaris 22:54, 2 March 2006 (UTC)

Added Contract Countries (Australia, Japan, New Zealand, South Korea) in green. -- とある白い猫 ちぃ? 03:13, 11 August 2011 (UTC)
Titimangsa (original upload date)
Sumber No machine-readable source provided. Own work assumed (based on copyright claims).
Pangarang No machine-readable author provided. Aris Katsaris assumed (based on copyright claims).

Lisénsi[édit]

Saya, pemilik hak cipta dari karya ini, dengan ini menerbitkan berkas ini di bawah ketentuan berikut:
GNU head Widi dipaparinkeun pikeun nyalin, nyebarkeun jeung/atawa ngarobah ieu dokumén dina payung GNU Free Documentation License, Vérsi 1.2 atawa saluhureunana anu medal ti Free Software Foundation; tanpa Invariant Sections, tanpa Front-Cover Texts, jeung tanpa Back-Cover Texts. Salinan lisénsina diselapkeun dina bab GNU Free Documentation License.
w:id:Creative Commons
atribusi BabagiSarupa
Ieu berkas dilisénsikeun maké lisénsi Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.
Label lisensi ini ditambahkan pada berkas sebagai bagian dari pemutakhiran lisensi GFDL.
w:id:Creative Commons

atribusi BabagiSarupa

Berkas ini dilisensikan di bawah lisensi Creative Commons Atribusi-Berbagi Serupa 2.5 Generik, 2.0 Generik dan 1.0 Generik.
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.

Anjeun bisa milih lisénsi nu cocog.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari12 Juni 2017 00.57'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 12 Juni 2017 00.572.628 × 1.196 (98 KB)RatherousMontenegro
14 April 2014 12.37'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 14 April 2014 12.372.628 × 1.196 (98 KB)Fobos92.
11 Agustus 2011 03.13'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 11 Agustus 2011 03.131.357 × 628 (53 KB)とある白い猫added contract countries Australia, Japan, New Zealand, South Korea
6 April 2009 03.19'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 6 April 2009 03.191.357 × 628 (47 KB)HoshieAL and HR are in NATO; added Norway and Russia's Arctic islands
5 April 2008 13.20'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 5 April 2008 13.201.357 × 628 (46 KB)Nightstallion
14 Désémber 2006 16.52'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 14 Désémber 2006 16.521.357 × 628 (46 KB)Nightstallion+3 pfp
14 Juli 2006 15.38'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 14 Juli 2006 15.381.357 × 628 (46 KB)KseferovicNato memebers (partners). Update:Montenegro is split from Serbia.
2 Maret 2006 22.54'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 2 Maret 2006 22.541.357 × 628 (38 KB)Aris KatsarisNATO (in blue), the Partnership for Peace countries (in yellowish), the Mediterranean dialogue countries (in reddish). Created by User:Aris Katsaris, modifying Image:BlankMap-World-v2.png. ~~~~

Kaca ieu numbu ka gambar ieu :

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas:

Témbongkeun pamakéan global leuwih loba pikeun ieu berkas.

Métadata