Gambar:Nicole kidman3.jpg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Nicole_kidman3.jpg(600 × 424 piksel, ukuran koropak: 40 KB, tipeu MIME: image/jpeg)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Ringkesna

Pedaran

Nicole Kidman at Cannes in 2001.

Titimangsa
Sumber Karya sorangan
Pangarang Rita Molnár, 2001.
Widi
(Migunakeun deui ieu berkas)

cc-by-sa-2.5,2.0,1.0

Lisénsi

Saya, pemilik hak cipta dari karya ini, dengan ini menerbitkan berkas ini di bawah ketentuan berikut:
w:id:Creative Commons

atribusi BabagiSarupa

Berkas ini dilisensikan di bawah lisensi Creative Commons Atribusi-Berbagi Serupa 2.5 Generik, 2.0 Generik dan 1.0 Generik.
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.

Personality rights
Although this work is freely licensed or in the public domain, the person(s) shown may have rights that legally restrict certain re-uses unless those depicted consent to such uses. In these cases, a model release or other evidence of consent could protect you from infringement claims. Though not obliged to do so, the uploader may be able to help you to obtain such evidence. See our general disclaimer for more information.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari8 Maret 2006 17.13'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 8 Maret 2006 17.13600 × 424 (40 KB)Nikita~commonswikiNicole Kidman in Cannes in 2001. My own picture. Created by Rita Molnár 2001. == Licensing == {{self|cc-by-sa-2.5,2.0,1.0}} en:Image:Nicole Kidman(CannesRed carpet).jpg de:Bild:Nicole Kidman(CannesRed carpet).jpg [[Categor

Kaca ieu numbu ka gambar ieu :

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas: