Gambar:Portal.svg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Berkas asli(Koropak SVG, nominalna 36 × 32 piksel, ukuranana 5 KB)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Ringkesna

Pedaran
English: Icon for Wikimedia project´s portals.
Titimangsa (UTC)
Sumber
Pangarang

Lisénsi

Saya, pemilik hak cipta dari karya ini, dengan ini menerbitkan berkas ini di bawah ketentuan berikut:
w:id:Creative Commons
atribusi
Berkas ini dilisensikan dengan lisensi Creative Commons Atribusi 2.5 Generik.
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).

w:id:Creative Commons
atribusi BabagiSarupa
Ieu berkas dilisénsikeun maké lisénsi Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.
Label lisensi ini ditambahkan pada berkas sebagai bagian dari pemutakhiran lisensi GFDL.
GNU head Widi dipaparinkeun pikeun nyalin, nyebarkeun jeung/atawa ngarobah ieu dokumén dina payung GNU Free Documentation License, Vérsi 1.2 atawa saluhureunana anu medal ti Free Software Foundation; tanpa Invariant Sections, tanpa Front-Cover Texts, jeung tanpa Back-Cover Texts. Salinan lisénsina diselapkeun dina bab GNU Free Documentation License.
Anjeun bisa milih lisénsi nu cocog.

Log pengunggahan asli

This image is a derivative work of the following images:

  • File:Portal.svg licensed with Cc-by-2.5, Cc-by-sa-3.0-migrated, GFDL
    • 2006-11-23T13:19:46Z Ed g2s 150x150 (10502 Bytes) Highlight, darker lines
    • 2006-11-23T13:09:04Z Ed g2s 150x150 (10494 Bytes) More square
    • 2006-09-19T16:41:50Z Pepetps 150x150 (14301 Bytes) Icon for Wikiportals. It's in 150x150px size. Made by myself.

Uploaded with derivativeFX

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari26 Januari 2010 12.34'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 26 Januari 2010 12.3436 × 32 (5 KB)Odderan optimized version created by Bitplane
23 Nopémber 2006 13.19'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 23 Nopémber 2006 13.19150 × 150 (10 KB)Ed g2sHighlight, darker lines
23 Nopémber 2006 13.09'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 23 Nopémber 2006 13.09150 × 150 (10 KB)Ed g2sMore square
19 Séptémber 2006 16.41'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 19 Séptémber 2006 16.41150 × 150 (14 KB)PepetpsIcon for Wikiportals. It's in 150x150px size. Made by myself.

Pamakéan berkas sajagat

Métadata