Gambar:Senegal, administrative divisions - en - monochrome.svg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Berkas asli(Koropak SVG, nominalna 1.265 × 930 piksel, ukuranana 10,7 MB)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Ringkesna

Pedaran
Deutsch: Regionen in Senegal
English: Map of regions in Senegal
Français : Carte des régions du Sénégal
Titimangsa
Sumber Karya sorangan, using
Pangarang NordNordWest
Widi
(Migunakeun deui ieu berkas)
Saya, pemilik hak cipta dari karya ini, dengan ini menerbitkan berkas ini di bawah ketentuan berikut:
w:id:Creative Commons

atribusi BabagiSarupa

Ieu berkas dilisénsikeun maké lisénsi Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.

Versi lainnya


World, administrative divisions - de - colored (all countries).svg
This SVG map is part of a administrative map series applying the widespread location map scheme. Please see root category to browse for more.


Kartenwerkstatt
This map has been made or improved in the German Kartenwerkstatt (Map Lab). You can propose maps to improve as well.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari12 April 2017 20.10'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 12 April 2017 20.101.265 × 930 (10,7 MB)Amitchell125slight changes to boundaries and layers added to show departments
15 Séptémber 2009 21.00'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 15 Séptémber 2009 21.001.266 × 954 (531 KB)NordNordWest
15 Séptémber 2009 18.45'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 15 Séptémber 2009 18.451.266 × 954 (539 KB)NordNordWest{{int:filedesc}} {{Information |Description= {{de|Regionen in Senegal}} {{en|Map of regions in Senegal}} {{fr|Carte des régions du Sénégal}} |Source={{Own}}, using * United States National Imagery and

Kaca ieu numbu ka gambar ieu :

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas:

Témbongkeun pamakéan global leuwih loba pikeun ieu berkas.

Métadata