Gambar:Shizuoka-shizuoka-city.png

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Shizuoka-shizuoka-city.png(500 × 500 piksel, ukuran koropak: 9 KB, tipeu MIME: image/png)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Pedaran
日本語: 日本国静岡県静岡市の位置
English: Location of Shizuoka City, Shizuoka Prefecture, Japan
Titimangsa
Sumber This web site
Pangarang Made by LERK
Widi
(Migunakeun deui ieu berkas)
Green copyright.svg
Shigenobu AOKI, the copyright holder of this work allows anyone to use it for any purpose including unrestricted redistribution, commercial use, and modification.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari25 Januari 2006 14.15'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 25 Januari 2006 14.15500 × 500 (9 KB)LERK{{information| Description=Location of Hamamatsu city ,Shizuoka prefecture| Source=Own work by LERK (Data is from [http://aoki2.si.gunma-u.ac.jp/map/map.html here])| Date=-| Author=Uploader (LERK)| Permission=Public Domain| other_versions=No

Ieu berkas dipaké ku kaca di handap:

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas: