Gambar:Tijdschrift voor Indische Taal- Land- en Volkenkunde Deel XLVII.pdf

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jung ka kaca


Berkas asli(1.275 × 1.650 pixel, ukuran berkas: 19,05 MB, tipeu MIME: application/pdf, 691 kaca)

Ringkesna

Pedaran
Sunda: TIJDSCHRIFT

VOOR I N D I S C H E TAAL=, LAND- EN VOLKENKUNDE. UITGEGEVEN DOOR HEX BATAVIAASCH QENOOTSCHAP VAN KUNSTEN EN WETENSCHAPPEN. ONDER REDACTIE VAN

Dr. PH. S. VAN RONKEL.
Titimangsa
Sumber Archive.org
Pangarang Central Archaeological Library, India

Lisénsi

Public domain

This work is in the public domain in its country of origin and other countries and areas where the copyright term is the author's life plus 70 years or fewer.


Karya ini berada dalam domain publik di Amerika Serikat karena karya ini dipublikasikan (atau didaftarkan di U.S. Copyright Office) sebelum 1 Januari 1925.

Captions

Add a one-line explanation of what this file represents

Items portrayed in this file

gambaran dari Indonesia

sejak Indonesia

1904

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari19 Oktober 2017 11.30'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 19 Oktober 2017 11.301.275 × 1.650, 691 kaca (19,05 MB)KumincirUser created page with UploadWizard
19 Oktober 2017 11.15'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 19 Oktober 2017 11.15789 × 1.283, 614 kaca (17,99 MB)KumincirUser created page with UploadWizard

Ieu berkas dipaké ku 2 kaca di handap:

Pamakéan berkas sajagat

Métadata