Gambar:Tomaten im Supermarktregal.jpg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Tomaten_im_Supermarktregal.jpg(300 × 225 piksel, ukuran koropak: 18 KB, tipeu MIME: image/jpeg)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Tomaten im Supermarktregal.

  • Beschreibung: Tomaten im Supermarktregal.
  • Quelle: selbst fotografiert
  • Fotograf: Alex für die Wikipedia
  • Kamera: Nikon Coolpix 950
  • Software: GIMP
  • Andere Versionen: -
  • Lizenzstatus: GNU FDL
Alex Anlicker from de.wikipedia.org, pemilik hak cipta dari karya ini, dengan ini menerbitkan berkas ini di bawah ketentuan berikut:
GNU head Widi dipaparinkeun pikeun nyalin, nyebarkeun jeung/atawa ngarobah ieu dokumén dina payung GNU Free Documentation License, Vérsi 1.2 atawa saluhureunana anu medal ti Free Software Foundation; tanpa Invariant Sections, tanpa Front-Cover Texts, jeung tanpa Back-Cover Texts. Salinan lisénsina diselapkeun dina bab GNU Free Documentation License.
w:id:Creative Commons
atribusi BabagiSarupa
Ieu berkas dilisénsikeun maké lisénsi Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Atribusi: Alex Anlicker
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.
Label lisensi ini ditambahkan pada berkas sebagai bagian dari pemutakhiran lisensi GFDL.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari6 April 2005 08.15'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 6 April 2005 08.15300 × 225 (18 KB)SanbecTomaten im Supermarktregal. * Beschreibung: Tomaten im Supermarktregal. * Quelle: selbst fotografiert * Fotograf: Alex für die Wikipedia * Kamera: Nikon Coolpix 950 * Software: GIMP * Andere Versionen: - * Lizenzstatus: GN

Ieu berkas dipaké ku kaca di handap:

Pamakéan berkas sajagat