Gambar:Trophy Hadiah Hardjapamekas 2008.jpg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Berkas asli(1.944 × 2.592 piksel, ukuran koropak: 1,75 MB, tipeu MIME: image/jpeg)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Ringkesna[édit]

Pedaran
Basa Sunda: penghargaan Hadiah Hardjapamekas 2008
Titimangsa
Sumber Karya sorangan
Pangarang SU11Cece

Lisénsi[édit]

Saya, pemilik hak cipta dari karya ini, dengan ini menerbitkan berkas ini di bawah ketentuan berikut:
w:id:Creative Commons
atribusi BabagiSarupa
Ieu berkas dilisénsikeun maké lisénsi Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari20 Séptémber 2011 14.11'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 20 Séptémber 2011 14.111.944 × 2.592 (1,75 MB)SU11Cece

Kaca ieu numbu ka gambar ieu :

Métadata