Gambar:Villa di castello, biblioteca dell'accademia della crusca, dizionario petrocchi 02 crusca.jpg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Berkas asli(4.188 × 2.772 piksel, ukuran koropak: 7,44 MB, tipeu MIME: image/jpeg)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Ringkesna[édit]

Pedaran
English: Accademia della Crusca Library
Titimangsa
Sumber Karya sorangan
Pangarang Sailko

Lisénsi[édit]

Saya, pemilik hak cipta dari karya ini, dengan ini menerbitkan berkas ini di bawah ketentuan berikut:
w:id:Creative Commons
atribusi
Berkas ini berlisensi di bawah lisensi Creative Commons Atribusi 3.0 Tanpa Adaptasi
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).


Wikimédia CH
The making of this document was supported by Wikimedia CH. (Submit your project!)
For all the files concerned, please see the category Supported by Wikimedia CH.

العربية | বাংলা | Čeština | Deutsch | English | Esperanto | Español | Français | Magyar | Italiano | Македонски | Nederlands | Rumantsch | Sicilianu | українська | +/−

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari28 Maret 2017 11.01'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 28 Maret 2017 11.014.188 × 2.772 (7,44 MB)SailkoUser created page with UploadWizard

Kaca ieu numbu ka gambar ieu :

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas:

Témbongkeun pamakéan global leuwih loba pikeun ieu berkas.

Métadata