Gambar:Wiki letter w.svg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Berkas asli(Koropak SVG, nominalna 44 × 44 piksel, ukuranana 7 KB)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Ringkesna

Pedaran
Deutsch: Puzzle-Stück mit dem Buchstaben W aus dem Wikipedia-Logo.
English: Puzzle piece with the letter W from the Wikipedia logo.
Magyar: A Wikipédia-logó egy, a W betűt ábrázoló kirakósdarabja.
Italiano: Pezzo di puzzle con una W al centro: un pezzo del logo di wikipedia
Русский: Изображение буквы "W"-символа Википедии на детали пазла
Titimangsa
Sumber Karya sorangan; Wikimedia Foundation
Pangarang SVG Jarkko Piiroinen; rights, design and origin Wikimedia Foundation
Versi lainnya

Original PNG version by Grigory Grin on 2004-11-04 (removed as of 2007-02-23); alternative (reversed) GIF version by Nesusvet on 2006-02-06

SVG genesis
Inkscape-yes.svg
This vector image was created with Inkscape.

Lisénsi

Trademarked
™ Wikimedia Foundation, Inc.
This file is (or includes) one of the official logos or designs used by the Wikimedia Foundation or by one of its projects. Use of the Wikimedia logos and trademarks is subject to the Wikimedia trademark policy and visual identity guidelines, and may require permission.

This tag does not indicate the copyright status of the attached work. A normal copyright tag is still required. See Commons:Licensing for more information. 


বাংলা | čeština | Deutsch | English | español | euskara | فارسی | français | galego | Alemannisch | עברית | हिन्दी | italiano | 日本語 | 한국어 | македонски | മലയാളം | Bahasa Melayu | नेपाली | Nederlands | polski | پښتو | português | sicilianu | српски / srpski | svenska | ไทย | Türkçe | українська | Tiếng Việt | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | ಕನ್ನಡ | ತುಳು | +/−

Wikimedia-logo black.svg
w:id:Creative Commons

atribusi BabagiSarupa

Ieu berkas dilisénsikeun maké lisénsi Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Atribusi: Wikimedia Foundation
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari24 Agustus 2006 09.34'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 24 Agustus 2006 09.3444 × 44 (7 KB)Jarkko Piiroinen== Summary == {{en}} Puzzle-piece with a letter W from Wikipedia logo. (Source) {{de}} Puzzle-Stück mit dem Buchstaben W aus dem Wikipedia-Logo. (Quelle) {{fi}} Palapelin palanen jossa o

Leuwih ti 100 kaca nutumbu ka ieu berkas. Béréndélan di handap némbongkeun 100 tutumbu kaca kahiji ka ieu berkas hungkul. Béréndélan lengkepna ogé aya.

Pamakéan berkas sajagat

Métadata