Gambar:Wikimedia-logo.svg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Berkas asli(Koropak SVG, nominalna 1.024 × 1.024 piksel, ukuranana 557 bytes)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.


Ringkesna

Pedaran

The logo of Wikimedia, without text. The logo was originally designed by w:User:Neolux.

Titimangsa
Sumber File:Wikimedia-logo.png
Pangarang This SVG file was written by User:Zscout370 with modifications by Dbenbenn. The logo was originally designed by Neolux on Meta (15 Oktober 2003).
Widi
(Migunakeun deui ieu berkas)

Use of this logo is subject to Wikimedia visual identity guidelines.

SVG genesis
Notepad icon wide.svg
This icon was created with a text editor.

Lisénsi

PD-icon.svg Berkas ini tidak memenuhi syarat hak cipta dan oleh sebab itu berada dalam domain publik karena seluruhnya berisi informasi yang merupakan milik umum dan tidak memiliki pemilik asal.
Trademarked
™ Wikimedia Foundation, Inc.
This file is (or includes) one of the official logos or designs used by the Wikimedia Foundation or by one of its projects. Use of the Wikimedia logos and trademarks is subject to the Wikimedia trademark policy and visual identity guidelines, and may require permission.

This tag does not indicate the copyright status of the attached work. A normal copyright tag is still required. See Commons:Licensing for more information. 


বাংলা | čeština | Deutsch | English | español | euskara | فارسی | français | galego | Alemannisch | עברית | हिन्दी | italiano | 日本語 | 한국어 | македонски | മലയാളം | Bahasa Melayu | नेपाली | Nederlands | polski | پښتو | português | sicilianu | српски / srpski | svenska | ไทย | Türkçe | українська | Tiếng Việt | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | ಕನ್ನಡ | ತುಳು | +/−

Wikimedia-logo black.svg

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari13 Juni 2018 20.26'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 13 Juni 2018 20.261.024 × 1.024 (557 bytes)JdxValid version by User:Thomas Linard (File:Wikimedia-logo (2).svg)
22 Maret 2006 08.41'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 22 Maret 2006 08.411.024 × 1.024 (692 bytes)DbenbennSimpler SVG code, based on a suggestion of User:Pumbaa80.
1 Januari 2006 03.47'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 1 Januari 2006 03.471.198 × 1.198 (794 bytes)Dbenbennmore accurate rendition of the PNG version
1 Januari 2006 03.15'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 1 Januari 2006 03.15600 × 600 (764 bytes)Dbenbenntransparent background, and cleaned SVG
1 Januari 2006 01.19'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 1 Januari 2006 01.19600 × 600 (2 KB)Dbenbenndrawn by User:Zscout370, {{CopyrightedWikimedia}}

Leuwih ti 100 kaca nu maké ieu berkas. Béréndélan di handap némbongkeun 100 kaca mimiti nu maké ieu berkas hungkul. Béréndélan lengkepna ogé aya.

Pamakéan berkas sajagat

Métadata