Gambar:Wikiquote-logo.svg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Berkas asli(Koropak SVG, nominalna 300 × 355 piksel, ukuranana 1.012 bytes)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Ringkesna

Pedaran
English: SVG version of the Wikiquote logo.
Titimangsa
Sumber Karya sorangan
Pangarang Rei-artur
Widi
(Migunakeun deui ieu berkas)
Trademarked
™ Wikimedia Foundation, Inc.
This file is (or includes) one of the official logos or designs used by the Wikimedia Foundation or by one of its projects. Use of the Wikimedia logos and trademarks is subject to the Wikimedia trademark policy and visual identity guidelines, and may require permission.

This tag does not indicate the copyright status of the attached work. A normal copyright tag is still required. See Commons:Licensing for more information. 


বাংলা | čeština | Deutsch | English | español | euskara | فارسی | français | galego | Alemannisch | עברית | हिन्दी | italiano | 日本語 | 한국어 | македонски | മലയാളം | Bahasa Melayu | नेपाली | Nederlands | polski | پښتو | português | sicilianu | српски / srpski | svenska | ไทย | Türkçe | українська | Tiếng Việt | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

Wikimedia-logo black.svg
PD-icon.svg Berkas ini tidak memenuhi syarat hak cipta dan oleh sebab itu berada dalam domain publik karena seluruhnya berisi informasi yang merupakan milik umum dan tidak memiliki pemilik asal.
Padlock.svg This image is protected because it is included on Commons’ Main Page, which is protected with the “cascading” option enabled.
Images on the main page are occasionally protected due to their high visibility. Please discuss any necessary changes on the discussion page.

English | Português | +/−

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari24 Nopémber 2006 17.38'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 24 Nopémber 2006 17.38300 × 355 (1.012 bytes)-xfi-attributes; descriptions: + © and ™ All rights reserved, Wikimedia Foundation, Inc.
31 Maret 2006 13.33'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 31 Maret 2006 13.33300 × 355 (938 bytes)-xfi-+radialgradient
31 Maret 2006 12.22'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 31 Maret 2006 12.22300 × 355 (754 bytes)-xfi-recode, centered
5 Nopémber 2005 23.06'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 5 Nopémber 2005 23.06300 × 355 (6 KB)Rei-arturWikiquote logo in svg Category:Wikimedia

Pamakéan berkas sajagat

Métadata