Gantar, Haurgeulis, Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Gantar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanHaurgeulis

Gantar nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Haurgeulis, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg