Gerogol, Cilegon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gerogol
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KotaCilegon
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri36.72.06
Désa/kalurahan-

Gerogol nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Cilegon, Propinsi Banten, Indonésia.

Citakan:Gerogol, Cilegon