Guha Ulue, Kuta Makmur, Aceh Utara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Guha Ulue
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Utara
KacamatanKuta Makmur

Guha Ulue nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Kuta Makmur, Kabupatén Aceh Utara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Kuta Makmur, Aceh Utara


Gnome-home.svg