Gula kalapa

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Gula kelapa nyaéta gula nu dijieun tina bahan lahang kalapa.[1] Pikeun nyieun gula kalapa, lahang kalapa saring heula, tuluy digodog. Gula kalapa teu bisa digantikeun ku gula séjén dina resép, lantaran éta gula téh mibanda ciri mandiri dina seungit, mineral, jeung rasana.[2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Gula Kelapa". Pemerintah Kabupaten Purworejo. Diakses tanggal 29 Maret 2014. 
  2. Hieronymus Budi Santoso (1993). Pembuatan Gula Kelapa. Yogyakarta: Kanisius. p. 7. ISBN 979-497-025-5. 
Foodlogo2.svg