Gunung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Gunung (ogé katelah Gunong) nyaéta Melayu sarta Indonesia Kecap keur gunung — hal anu rutin dipaké di gunung (sakumaha Gunung Berapi) [1] Ngaran na gunung sakuliah Asia Tenggara .

Pagunungan ngagunakeun émbohan Gunung / Gunong[édit | édit sumber]

Nuturkeun anu pagunungan anu sacara resmi nganggo émbohan Gunung atanapi Gunong.   [ <span title="This claim needs references to reliable sources. (August 2013)">Rujukan?</span> ] Malaysia

  • Gunung Angsi [2]
  • Gunung Batu Brinchang
  • Gunung Banang [3]
  • Gunung Belumut
  • Gunung Benarat
  • Gunung Jerai
  • Gunung Kinabalu
  • Gunung Korbu
  • Gunung Lambak
  • Gunung Ledang
  • Gunung Ma'okil
  • Gunung Mulu
  • Gunung Murud
  • Gunung Nuang
  • Gunong Pueh
  • Gunung Pulai
  • Gunung Santubong
  • Gunung Tahan
  • Gunung Trus Madi

Indonesia

rujukan[édit | édit sumber]

  1. Gunung berapi
  2. Malaysia - Bogor - Brunei

    </br> Ku Karl-Heinz Reger, Nelles Verlag Staf
  3. (ms) Puteri Gunung Banang tarik pelayar singgah Batu Pahat