Gunung Halimun

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Gunung Halimun nyaéta hiji gunung nu aya di antara Kabupatén Bogor, Kabupatén Sukabumi, jeung Kabupatén Lebak.

Tingali ogé[édit | édit sumber]