Gunung Halimun

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Gunung Halimun nyaéta hiji gunung nu aya di antara Kabupatén Bogor, Kabupatén Sukabumi, jeung Kabupatén Lebak.

Tingali ogé[édit | édit sumber]