Gunung Sitember, Dairi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Gunung Sitember

Peta lokasi Kacamatan Gunung Sitember
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Dairi
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Gunung Sitember nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Dairi, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Dairi Citakan:Gunung Sitember, Dairi


Nuvola filesystems folder home.png