Halimpu, Beber, Cirebon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Halimpu
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cirebon
Kacamatan Beber

Halimpu nyaéta salasahiji désa di kacamatan Beber, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Wiktionary logo
Baca ogé pedaran Wikikamus ngeunaan kecap



Gnome-home.svg