Harian, Samosir

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Harian
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSamosir
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.17.05
Désa/kalurahan-

Harian nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Samosir, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Samosir Citakan:Harian, Samosir