Haurkuning, Nusahérang, Kuningan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi


Désa  Haurkuning
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Kuningan
Kacamatan Nusahérang

Haurkuning nyaéta salasahiji désa di kacamatan Nusahérang, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg